Aquesta és una
recepta que vaig veure fa temps en algun bloc, però no recordo quin. Bé pot ser
que no sigui ben igual perquè l'he fet de memòria, però us asseguro que va
tenir molts d'elogis.
INGREDIENTS:
Un paquet de pasta brisa
Un tall de foie
Poma gran smith
Ceba
Sucre una cullerada
Parmesà
Reducció de Pedro Ximénez
PREPARACIÓ:
Primer de tot tallarem
la ceba i la posarem a coure amb el sucre, ben a poc a poc fins que estigui
caramel·litzada.
Mentrestant, tallarem la pasta brisa, li podem donar la forma que vulguem, amb algun
motlle. Un cop tallada, la posarem a coure uns 15 minuts a 180º aproximadament, i
reservem.
Pelem la poma,
traurem el cor, la tallem per la meitat i en fem lamines, però que no siguin
molt primes, s'ha de notar la frescor de la poma. Tot seguit muntem les coques,
primer posem la poma a sobre la base, després el foie, la ceba, el parmesà
ratllat gros i per últim la reducció de Pedro Ximénez.
*Aquestes coques les
he fet dues vegades, la primera amb la massa de pizza tallada rodona i fregida
amb oli fins que quedi rossa. El resultat és molt interessant però és fet i
menjat perquè si no la pasta queda tova.
*També les he provat
amb poma caramel·litzada, però a mi personalment m'agrada més amb la poma
natural i àcida.
*La ceba la podeu
comprar feta i així us estalvieu feina.
*La reducció de
Pedro ximénez és la que venen el super.
Nueva suscriptora en tu página!!! me encanta lo que subes.
ResponEliminaMe gusta mucho este post, saludos!!!
ResponEliminatus publicaciones , me son de gran ayuda.Muchas gracias. Un saludo
ResponEliminaHace mucho tiempo que me interesa este tipo de post, muchas gracias me ha gustado mucho todo lo que has escrito.
ResponEliminaQué rico!!! solo de verlo ya me apetece comermelo ;)
ResponElimina