De tant en tant cal fer algun sopar a casa amb
les amigues per passar una bona estona i desconnectar. Bon menjar, bon vi,
rialles i bona companyia que més es pot demanar.
Així que vaig pensar de fer aquests cucurutxos que són deliciosos
.
INGREDIENTS:
Cons aptes pel forn
Pasta de full
Ou
Sucre llustre
Nata
PREPARACIÓ:
Tallem una tira d’uns 2 cm de pasta de full i l’anem caragolant tot voltant el motlle superposant la pasta una mica perquè quedi ben enrotllada.
Col·loquem els cucurutxos en una safata, els pintem amb ou i els posem a coure a 180° durant 15 minuts aproximadament, amb el forn prèviament escalfat.
Col·loquem els cucurutxos en una safata, els pintem amb ou i els posem a coure a 180° durant 15 minuts aproximadament, amb el forn prèviament escalfat.
Mentrestant preparem la nata, ha d’estar molt freda per muntar-la bé. Agafem un bol gran, i posem la nata i amb una batedora de varetes elèctriques l'anirem muntant, quant falti poc i afegim el sucre llustre a gust de cadascú. La posem dins una mànega pastissera i la guardem a la nevera.
Després els deixem refredar, els desemmotllem i els farcim amb la nata i els enfarinem de sucre. Llestos per menjar
Mentrestant preparem la nata, ha d’estar molt freda per muntar-la bé. Agafem un bol gran, i posem la nata i amb una batedora de varetes elèctriques l'anirem muntant, quant falti poc i afegim el sucre llustre a gust de cadascú. La posem dins una mànega pastissera i la guardem a la nevera.
Després els deixem refredar, els desemmotllem i els farcim amb la nata i els enfarinem de sucre. Llestos per menjar
DIOS!!! nada más ver esta receta me ha entrado por los ojos, ya lo creo que estarían Buenas, es que se ven espectaculares, en mi casa no podrías hacer fotos jaja...Besss
ResponElimina