Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

dijous, 4 d’agost del 2011

PASTÍS DE PEIX

Aquesta és una de les receptes que vaig fer en el sopar del primer aniversari del meu fill l'Ot. És un plat refrescant en les caloroses nits d’estiu,tot i que aquest, no ens fa gaire bon temps.
El pastís de peix es fàcil de fer i molt bo. Els pots fer amb antelació i guardar-lo a la nevera fins a hora de menjar-lo i decorar-lo a gust de cadascú. Jo en aquest cas amb maionesa .





INGREDIENTS:
500g d’escòrpora
10 gambes
500g de nata líquida
6 ous
1 llauna d’anxoves
Una mica de pebre negre
250g. de tomata

PREPARACIÓ:
Courem l’escòrpora al vapor,i un cop cuita la deixarem refredar i li traurem tota la carn.
Posarem una cassola el foc i afegirem el peix , les gambes pelades,les anxoves,els ous , la nata, el pebre i la tomata i ho triturarem amb la batedora fins que quedi ben fi. Ho deixarem coure uns 10 minuts .
Folrem un motlle amb paper film deixant un bon tall per cada cantó. Aboquem tot el preparat a dins i ho tapem amb el film sobrant. El posem a la nevera un mínin de dos hores abans de menjar-lo .
Peseu que amb aquestes mides són per un motlle una mica gran


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

AMANIDES (2) APERITIUS (11) ARRÓS (3) CARN (8) entrans (17) GELATS (1) LES RECEPTES DE LA MARE (4) MOUSSE (5) OUS (2) PASTA (3) pasta choux (2) pasta de full (4) PASTÍS (14) PATATES (4) PEIX (9) pica-pica (9) postres (16) PREMI (1) Tapes (2) VERDURES (4) XOCOLATA (6)